人在温哥华 VanPeople.com

人在温哥华 VanPeople.com 车行天下 现在的警察牛逼啊,都是千里眼吗?
论坛广告位招租
1  /  3页 123»跳转
发新帖 回复
1001 阅读 | 
24 回复 | 
7 金币 | 
该帖已获得荣誉:

被加金币7

1 威望
该帖已获得荣誉:

被加威望1

枫叶币
现在的警察牛逼啊,都是千里眼吗?
我开车的时候,电话突然来了,我就想看到底是谁打过来的电话,就拿起手机看了一下。

原来是一个普通朋友,我就挂了电话,把手机放下继续开车。

就这么一下被警察看到了,也不知道是怎么看到我碰手机的。

警察说我开车用手机,分心驾驶,给我开了罚单。

我说给他解释,我就挂了一个电话,他说碰都不行。

这种情况,罚单能打掉吗?真不是故意去挑战警察的,就是怕是老板打来的电话,不接老板电话后果也是很严重的。

没办法才看了一下,真不是故意的,警察如果不来是不是就能打掉?

枫叶币
这个肯定给你,不给你给谁?
      点赞(1) 举报

枫叶币
hillary2007 发表于 2019-8-11 23:43
这个肯定给你,不给你给谁?

我更好奇警察是通过什么方式看到的?
      点赞 举报

枫叶币
一路跟着你。你没注意。
      点赞 举报

枫叶币
寂...... 发表于 2019-8-11 23:44
我更好奇警察是通过什么方式看到的?

U can dispute it. And he has to produce evidence against u inorder to convict u.
U have right to q. Him
often if u postpone the court date u stand a good chance of him not showing up.
      点赞 举报

枫叶币
He must had another partner to watch your hands.  So both has to show up in court. Cops has to get paid to attend court too.  Register the dispute first.
      点赞(1) 举报

枫叶币
hillary2007 发表于 2019-8-11 23:45
一路跟着你。你没注意。

真的不知道啊,一点都不知道。
      点赞 举报

枫叶币
jimbojimbo 发表于 2019-8-11 23:54
U can dispute it. And he has to produce evidence against u inorder to convict u.
U have right to  ...

他只是说他看到了,并没有证据,如果上庭他不出现就没事吧?
      点赞 举报

枫叶币
jimbojimbo 发表于 2019-8-11 23:55
He must had another partner to watch your hands.  So both has to show up in court. Cops has to get p ...

那我先上庭看能不能打掉
      点赞 举报

枫叶币
寂...... 发表于 2019-8-11 23:57
他只是说他看到了,并没有证据,如果上庭他不出现就没事吧?

He has to sworn on the date that he saw u touching the phone.  U have right to q where is he and his position from   what he used to watch. What u were wearing and any jewellery , bracelet  watches  etc.  
What was written has to be exact  loc and time  lic plate and your dr lic.
      点赞(1) 举报
1  /  3页 123»跳转
发新帖 回复